Back to All Events

Dreiekurs - intro


  • Atelier 19 17 Møllendalsveien Bergen, Hordaland, 5009 Norway (map)

Introduksjon til kunsten å dreie - et gammelt håndverk, men også en fantastisk mulighet til å finne dyp konsentrasjon og glemme verden rundt deg i noen timer. Jeg hjelper deg på veien til å få kontroll på leirklumpen. Veien til mestringsfølelse er kortere enn du tror - sjøl om du får lov til å kaste leiren i veggen dersom frustrasjonen skulle boble litt. Du får ikke med deg en gjenstand fra kurset, men du får bilder og en kort film fra et øyeblikk i livet du ikke kommer til å glemme. Ta med en venn og meld deg på!

Kurset er gratis og en del av B-open Åpne atelier i Bergen 27.-28. april 2019. Det er ingen krav til forkunnskaper, men du må stille med fleksible klær og sko som kan skitnes til. Du får servert litt te og kjeks før vi starter, og du får tilsendt bilder og video fra kurset, som varer i 2 timer. Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder for påmelding. Meld deg på gjennom å sende en mail til meg på froydis.linden at) gmail.com - skriv inn hvilket tidspunkt du vil delta og navnene, mobil og mail til deg eller de som du melder på. Ring meg hvis du har spørsmål: 90552194.

Velkommen!